Princeza Kejt saopštila da je sama mijenjala sliku i izvinila se zbog javne konfuzije

U objavi preko društvenih mreža Kejt je napisala da "kao mnogi amaterski fotografi povremeno eksperimentiše sa izmjenama"

10642 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Beta/AP
Foto: Beta/AP

Princeza od Velsa Kejt izvinila se danas zbog konfuzije koju je izazvala mijenjanjem sopstvene slike sa djecom koju je prethodnog dana objavila Kensingtonska palata, a koju su novinske agencije emitovale, a zatim povukle zbog primijećenih "manipulacija" na fotografiji.

U objavi preko društvenih mreža Kejt je napisala da "kao mnogi amaterski fotografi povremeno eksperimentiše sa izmjenama".

"Želim da izrazim žaljenje zbog bilo kakve konfuzije izazvane porodičnom fotografijom koju smo juče podijelili", piše u njenoj objavi.

Agencije Asošiejted, Frans pres, Geti imidžis, PA, Rojters i druge povukle su sliku Kejt sa svoje troje djece, koju je izdala Kensingtonska palata juče da obilježi britanski Dan majki, zato što je izgledalo da je na njoj intervenisano i da su prekršene fotografske smjernice, napisala je agencija AP.

Kensingtonska palata je saopštila prilikom objavljivanja slike da je nju snimio princ Vilijam, princ od Velsa i prestolonasljednik.

To je bila prva zvanična fotografija Kejt od kada je imala operaciju abdomena prije gotovo dva mjeseca i uslijedila je poslije višenedjeljnih spekulacija oko toga gdje se ona nalazi. Slika koja je trebalo da smiri spekulacije samo je izazvala dodatne sumnje.

Fotografija prikazuje princezu kako sjedi, okružena sa svoje troje dece, princezom Šarlot, princom Luijem i princom Džordžom koji je obgrlio otpozadi.

Slika je objavljena na društvenim mrežama princa i princeze od Velsa sa porukom Kejt u kojoj se zahvaljuje na podršci tokom posljednja dva mjeseca i čestita Dan majki koji se juče slavio u Britaniji.

Bonus video: