Putin odbacio optužbe da Rusija posjeduje kompromitujući materijal o Trampu

On je rekao da do sada još nije vidio nijedan direktan dokaz o miješanju Rusije u predsjedničke izbore u SAD, uprkos tvrdnjama američkih obavještajnih agencija
1 komentar(a)
Vladimir Putin, Foto: Reuters
Vladimir Putin, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.06.2017. 06:50h

Predsjednik Rusije Vladimir Putin ponovo je odbacio navode da Rusija posjeduje kompromitujući materijal o američkom predsjedniku Donaldu Trampu.

"To je još jedna gomila besmislica", rekao je Putin u emisiji Subotom uveče sa Megin Keli na televiziji NBC News, odgovarajući na pitanje da li ima bilo kakve štetne informacije o Trampu, prenosi Rojters.

Putin je takođe rekao da nema veze sa Trampom, uprkos tome što je Tramp ranije putovao u Rusiju kao biznismen napominjući da je stotinak direktora američkih kompanija trenutno u Rusiji, prenosi Rojters.

"Da li mislite da prikupljamo kompromitujuće informacije o svima njima?" zapitao je Putin i dodao - "Jeste li svi izgubili razum?".

On je rekao da do sada još nije vidio nijedan direktan dokaz o miješanju Rusije u predsjedničke izbore u SAD, uprkos tvrdnjama američkih obavještajnih agencija.

Bonus video: