Racije u Engleskoj: Još jedna osoba uhapšena u Mančesteru, pretres i u Liverpulu

Britanska policija pretresla je danas i lokaciju u Liverpulu u vezi sa istragom o napadu u Mančesteru, u kojem su ubijene 22 osobe. Policija Mančestera potvrdila je informaciju o pretresu u Liverpulu u okviru istrage o mreži oko Salmana Abedija, teroriste koji je izvršio napad u Mančesteru 22. maja
0 komentar(a)
policija Mančester, Foto: Reuters
policija Mančester, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.05.2017. 07:17h

U predgrađu Mančestera uhapšena je još jedna osoba u vezi sa samoubilačkim bombaškim napadom na koncertu u tom gradu na sjeverozapadu Engleske u kojem su 22 osobe ubijene, a tokom jutra policija vrši nove racije.

To je deseta osoba koja je dosad uhapšena u vezi sa napadom izvedenim u ponedjeljak uveče u u "Mančester areni", na kraju koncerta američke pjevačica Arijane Grande. Mančesterska policija precizira da je osam osoba u pritvoru, a da su muškarac i žena pušteni.

Britanska policija pretresla je danas i lokaciju u Liverpulu u vezi sa istragom o napadu u Mančesteru, u kojem su ubijene 22 osobe. Policija Mančestera potvrdila je informaciju o pretresu u Liverpulu u okviru istrage o mreži oko Salmana Abedija, teroriste koji je izvršio napad u Mančesteru 22. maja.

"Jutros smo izvršili pretres na adresi u mjestu Sent Helens u oblasti Mersisajd. Naša akcija povezana sa je napadom u Mančesteru ", saopštila je policija, dodajući da se istraga odvija brzo i da se širi.

Sent Helens spada u šire predgrađe Liverpula.

Bonus video: