Potresna poruka majke: "Idi pjevaj s anđelima i nastavi da se smiješ"

BBC navodi da je Olivijina porodica provela sate i sate očajnički pokušavajući da utvrdi šta se s njom dogodilo. Sve vrijeme su se nadali da je ona među povrijeđenima koji su smješteni po bolnicama
51 pregleda 0 komentar(a)
Olivija Kempbel, Foto: Facebook
Olivija Kempbel, Foto: Facebook
Ažurirano: 24.05.2017. 07:14h

Saopšteno je još jedno ime žrtve terorističkog napada u Mančesteru koji se dogodio u ponedjeljak, a to je petnaestogodišnja Olivija Kembel.

Smrt ove djevojčice potvrdila je na svom Fejsbuk nalogu njena majka, koja je u utorak očajnički pokušavala da utvrdi gdje joj je ćerka nakon što je čula da je eksplodirala bomba u glavnoj koncertnoj hali u Mančesteru na koncertu američke pop zvijezde Arijane Grande, javlja BBC.

"RIP moja draga divna djevojko... uzeta si tako prerano...idi pjevaj s anđelima i nastavi da se smiješ...mama te voli mnogo", napisala je Olivijina majka.

BBC navodi da je Olivijina porodica provela sate i sate očajnički pokušavajući da utvrdi šta se s njom dogodilo. Sve vrijeme su se nadali da je ona među povrijeđenima koji su smješteni po bolnicama.

Najmlađa poznata žrtva terorističkog napada u Mančesteru je osmogodišnja djevojčica Sofi Rouz Rusos, koja je na koncertu Arijane Grande bila sa majkom i starijom sestrom koje su preživjele teroristički napad. One su zadobile povrede od šrapnela i smještene su u bolnicu.

Prva žrtva čije ime su objavili britanski mediji je Džordžina Kalander (16).

Bonus video: