Stravičan zločin u Londonu: Brutalno silovao djevojku u parku, pa otišao na svoje vjenčanje

"Uradio je jednu stvar neobičnu za silovatelje - koristio je kondom prilikom penetracije i ejakulacije", rekla je na sudu tužiteljka Kejt Beks
57 pregleda 3 komentar(a)
Silovanje, nasilje u porodici
Silovanje, nasilje u porodici
Ažurirano: 04.03.2017. 08:45h

Deri Mekken (28) priznao je na sudu da je brutalno silovao 24-godišnju djevojku u londonskom parku "Viktorija" svega nekoliko sati prije nego što se zaputio u crkvu gdje se oženio svojom trudnom djevojkom, pišu britanski mediji, a prenosi "Blic"

Zločin se dogodio u noći između 12. i 13. januara, a Mekken se oženio 13. januara popodne.

Tužilac tvrdi da je napad bio planiran, da je žena silovana na najperverznije načine, uz psihološke igre silovatelja, prenosi "Blic".

"Bilo je oko ponoći, neki minut nakon ponoći. Žrtva se vraćala pješke kući sa pića sa prijateljima. Skrenula je sa svoje uobičajene rute, jer je izbjegavala da ide kroz centralni dio parka, pošto je suviše opasno. Bila je na samom izlasku iz parka kada ju je muškarac povukao za ruku i odvukao sa strane. Počeo je sistematski da je napada i neuobičajeno da razgovara sa žrtvom, što bi se moglo opisati kao psihološka igra u pokušaju da je kontroliše. Pitao je žrtvu šta misli da će sljedeće da joj radi prije nego što bi joj nešto uradio. Uradio je još jednu stvar neobičnu za silovatelje - koristio je kondom prilikom penetracije i ejakulacije", rekla je na sudu tužiteljka Kejt Beks.

Silovatelj je svoj gnusan zločin priznao tek kada su na sudu predstavljeni jasni dokazi tužilaštva, koji uključuju snimke nadzornih kamera i iskaze svjedoka.

Javnost je zaprepašćena činjenicom da ovo Mekkenu nije prvo silovanje. Sličan zločin počinio je 2006. godine. Tada je osuđen na doživotnu robiju, ali je pušten. Tužiteljka Kejt Beks rekla je i da će ovaj put Mekken otići u zatvor na "vrlo, vrlo dug period".

Bonus video: