"DODATI NA LISTU PRIHVATLJIVIH AKTIVNOSTI"

Švedski političar predlaže: Seks u pauzi za ručak za državne službenike

Dobre strane u slučaju prihvatanja ovog predloga bile bi u podizanju morala zaposlenih i povećanja populacije grada koju trenutno ima 4.500 ljudi, smatra Muskos
7 komentar(a)
Švedska, Foto: Shutterstock
Švedska, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 24.02.2017. 15:10h

Švedski političar Per-Erik Muskos (42) iz sjeverne polarne oblasti te zemlje želi da uvrsti seks kao zvanično odobrenu aktivnost za državne službenike u toku pauze za ručak.

Muskos, član gradskog vijeća grada Overtornea, izjavio je da je "ozbiljno i formalno" predložio da se seks doda na listu prihvatljivih aktivnosti, u šta su uključeni ručavanje, odlazak u teretanu, ili na masažu, prenio je AP.

Dobre strane u slučaju prihvatanja ovog predloga bile bi u podizanju morala zaposlenih i povećanja populacije grada koju trenutno ima 4.500 ljudi, smatra Muskos.

Kako agencija prenosi, on je rekao da trenutno 550 zaposlenih u opštini procjenjuje njegov predlog prije nego što dođe pred gradsko vijeće za nekoliko mjeseci.

Negativne reakcije o ovom predlogu došle su uglavnom od "nekih starijih zaposlenih koji smatraju da je sramotno pričati o tome šta se dešava u spavaćoj sobi", rekao je poslanik.