KRAJEM PROLJEĆA ILI POČETKOM LJETA 2017.

Tramp: Melanija i Baron dolaze u Bijelu kuću čim se završi školska godina

U medijima se pojavila i vijest da je buduća prva dama SAD Melanija Tramp promijenila svoju biografiju, u kojoj sada navodi da je "prekinula studije" kako bi se posvetila manekenskoj karijeri
367 pregleda 3 komentar(a)
Donald Tramp, Baron Tramp, Melanija Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Baron Tramp, Melanija Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.02.2019. 01:27h

Novoizabrani američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da će se njegova supruga i sin, Melanija i Baron, useliti u Bijelu kuću u Vašingtonu "čim se završi školska godina".

Tramp će 20. januara 2017. godine biti inaugurisan u 45. američkog predsjednika.

AP navodi da se u školska godina u Americi uglavnom završava krajem proljeća ili početkom ljeta.

Tramp je ovo izjavio nakon što je izašlo u javnost da će njegova supruga i sin, poslije inauguracije, vjerovatno ostati da žive u Njujorku i neće se odmah preseliti u Vašington.

U medijima se danas pojavila i vijest da je buduća prva dama SAD Melanija Tramp promijenila svoju biografiju, u kojoj sada navodi da je "prekinula studije" kako bi se posvetila manekenskoj karijeri.

Kako prenosi Huffington Post, nova biografija objavljena je na internet sajtu Donalda Trampa pod naslovom "Upoznajte buduću prvu damu".

Diploma Melanije Tramp iz dizajna i arhitekture prvi put je dovedena u pitanje nakon njenog govora na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u julu kada je plagirala govor Mišel Obame.

Tada su se pojavili svjedoci koji su tvrdili da je napustila studije u Ljubljani kako bi se posvetila karijeri modela.

Nekoliko dana nakon toga ugašen je cio sajt www.MelaniaTrump.com, a ona je kazala da je to učinjeno jer "ne odražava njene trenutne poslovne i profesionalne interese".