Kako poznati reaguju na Trampa: Lejdi Gaga na kamionu, Majli Sajrus plače, De Niro neće da ga udari...

Pop zvijezda Keti Peri, koja je nastupala na konvenciji Demokratske stranke, pozvala je preko Tvitera svoje pratioce da "ne sjede skrštenih ruku i kukaju", pozivajući ih na mirne proteste i "borbu za ono što je pravedno"
4 komentar(a)
Lejdi Gaga, Foto: Instagram
Lejdi Gaga, Foto: Instagram
Ažurirano: 11.11.2016. 12:05h

Holivudske zvijezde koje su se mobilisale uzalud u kampanji podrške demokratskoj kandidatkinji Hilari Klinton, u žalosti su od pobjede njenog rivala Donalda Trampa na predsjedničim izborima u SAD.

Pjevačica Lejdi Gaga, koja je u đubretarskom kamionu protestovala poslije izbora ispred zgrade Donalda Trampa na Menhetnu u Njujorku, nastavlja na društvenim mrežama da osuđuje izbor njujorškog biznismena za predsjednika SAD.

Pop zvijezda Keti Peri, koja je nastupala na konvenciji Demokratske stranke, pozvala je preko Tvitera svoje pratioce da "ne sjede skrštenih ruku i kukaju", pozivajući ih na mirne proteste i "borbu za ono što je pravedno".

Oskarovka Dženifer Lorens izjavila je da nema riječi utjehe za žene poslije neuspjeha Hilari Klinton da postane prva žena predsjednik SAD.

Pop zvijezda Majli Sajrus je postavila na društvene mreže video u kojem u suzama poručuje Donaldu Trampu: "Teško mi je da to izgovorim, ali prihvatam da ste postali predsjednik SAD".

Glumci, reditelji i direktori holivudskih studija izdvojili su 22 miliona dolara za predizbornu kampanju Hilari Klinton, dok je za republikanskog kandidata iz njihovih redova izdvojeno samo 300.000 dolara.

Holivudska legenda Robert de Niro, koji je izjavio da bi udario Donalda Trampa zbog uvredljivih izjava na račun žena, rekao je u popularnoj tv emisiji "Džimi Kimel Lajv”"da to ipak neće moći to da uradi.

"On je predsjednik, moram da poštujem tu funkciju... Da vidimo šta će da uradi i da li će da ispuni obećanja", poručio je De Niro.

Bonus video: