Tramp izazvao Klintonovu da se podvrgne testu na drogu

Najnovije ankete pokazuju da Tramp zaostaje za Klintonovom u nekim od ključnih saveznih država, ali uprkos tome uspijeva da na svojim predizbornim skupovima privuče na hiljade ljudi, kao i da obezbijedi novčana sredstva od donatora za svoju kampanju
52 pregleda 3 komentar(a)
Donald Tramp, Hilari Klinton, Foto: Reuters
Donald Tramp, Hilari Klinton, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.10.2016. 08:22h

Republikanski kandidat za predsednika SAD optužio je svoju demokratsku rivalku Hilari Klinton da je tokom njihove poslednje televizijske debate bila "na nečemu" i rekao da bi prije sledeće debate trebalo oboje da se testiraju na drogu.

Tramp je na skupu u Nju Hempširu optužio Klintonovu da je na početku poslednje debate bila "sva u spidu", ali je na kraju "jedva uspjela da dođe do svog automobila", preneo je britanski BBC, koji dodaje da američki milijarder nije pružio nijedan dokaz za svoje navode.

Ti komentari Trampa su uslijedili nakon što je prošle nedjelje objavljen video snimak u kojem na vulgaran način komentariše žene, poslije čega je uslijedio niz optužbi za seksualno uznemiravanje.

Najnovije ankete pokazuju da Tramp zaostaje za Klintonovom u nekim od ključnih saveznih država, ali uprkos tome uspijeva da na svojim predizbornim skupovima privuče na hiljade ljudi, kao i da obezbijedi novčana sredstva od donatora za svoju kampanju.

Tramp sve češće usmjerava lične napade ka Hilari Klinton, ocjenjuje BBC i navodi da joj je dao nadimak "pokvarena Hilari", da je rekao da će je poslati u zatvor ako bude izabran za predsjednika, rekao je da ona nema izdržljivost potrebnu za taj posao, a sad ju je optužio i da se drogira.

Bonus video: