Tramp odbacio optužbe o seksualnim napadima

Dvije žene optužile su kandidata Republikanske partije na američkim predsjedničkim izborima za "neprimjereno dodirivanje", objavio je list "Njujork tajms"
0 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.10.2016. 15:13h

Republikanski predsjednički kandidat Donald Tramp odbacio je danas najnovije optužbe o "neprimjerenom dodirivanju" i seksualnim napadima na žene.

Tramp je na Tviter nalogu napisao da su optužbe koje je objavio list "Njujork tajms" lažne i "kompletno fabrikovane".

On je takođe odbacio navode novinarke magazina "Pipls" (Peoples) koja tvrdi da je Tramp satjerao uza zid i poljubio bez njenog pristanka dok su radili intervjuu 2005. godine.

"Zašto novinarka nije pomenula incident u svojoj priči? Zato što se to nije ni dogodilo", napisao je američki milijarder na Tviteru.

Novinarka je odgovorila da nije javno govorila o incidentu zato što se bojala odmazde, bilo je sram i krivila je sebe za doživljenu neprijatnost.

Dvije žene optužile su kandidata Republikanske partije na američkim predsjedničkim izborima za "neprimjereno dodirivanje", objavio je list "Njujork tajms".

U tekstu se navodi da one tvrde da ih je Tramp dodirivao na neprimjeren način i protiv njihove volje. One su takođe opisale republikanca kao "seksualnog predatora".

Bonus video: