HEROINSKA EPIDEMIJA POTRESA SAD

Uznemirujući video: Djeca snimala drogirane roditelje

Žena koja je na sofi je skoro potpuno nepomična i uopšte ne reaguje na dozivanje, dok se čovjek koga djevojčica sa snimka zove tatom samo malo pomjera, ali ne reaguje ni kada ga ćerka nekoliko puta šutne
251 pregleda 13 komentar(a)
Drogirana osoba, Foto: Screenshot (YouTube)
Drogirana osoba, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 11.10.2016. 09:53h

Na uznemirujućem snimku, koji se proširio na društvenim mrežama, vide se dvije blijede odrasle osobe kako leže na kauču i podu, očigledno drogirane, pišu američki mediji, a prenosi B92.

Dvoje djece ih snimaju telefonima i uz povremeno kikotanje govore "Mama, ustaj" i "ne možeš ovakav da budeš oko djece".

"Ne možeš se ovako ponašati pred djecom. To je*eno nije kul. Mama diži se", kaže dječak.

Žena koja je na sofi je skoro potpuno nepomična i uopšte ne reaguje na dozivanje, dok se čovjek koga djevojčica sa snimka zove tatom samo malo pomjera, ali ne reaguje ni kada ga ćerka nekoliko puta šutne.

"Šta su uradili? On ni ne osjeća ovo, toliko je drogiran", kaže djevojčica uz smijeh.

Ovo je samo jedan u nizu snimaka koji su posljednjih dana osvanuli u SAD, a na kojima se vide odrasle osobe najvjerovatnije drogirane heroinom.

U septembru je objavljena fotografija overdoziranog para u automobilu iza kojih sjedi njihovo četvorogodišnje dijete, dok je prije nekoliko dana iz Memfisa stigao snimak na kome se vide dvije starije osobe kako leže na asfaltu.

Heroinska epidemija potresa Ameriku već više od deset godina, a kako je objavio "Tajm" broj registrovanih smrtnih slučajeva zbog prekomjerne doze učetvorostručen je u tom periodu. Prema dostupnim podacima, 2014. godine je od "overdoza" preminula 10.000 ljudi u SAD.

Upozoravamo, snimak je uznemirujuć:

Preporučujemo za Vas