"Izvinite, žurim": Ćerka Donalda Trampa prekinula intervju zbog "negativnih pitanja"

Ivanka se naljutila kada je novinarka postavila pitanje povodom toga što je Tramp 2004. rekao da je trudnoća nezgodna za posao i nije li iznenađujuća današnja njegova politika o tome
0 komentar(a)
Ivanka Tramp, Foto: Reuters
Ivanka Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.09.2016. 15:15h

Ivanka Tramp, kćerka kandidata Republikanske stranke za predsjednika SAD Donalda Trampa, prekinula je intervju za list Kosmpolitan nakon pitanja o nekim ranijim komentarima njenog oca, u vezi porodiljskog odsustva i brige za djecu.

Ona je kritikovala novinarku koja je vodila intervjuu Prači Gupte, rekavši da u njenim pitanjima ima "mnogo toga negativnog", prenosi CNN.

Trampova kćerka je željela da istakne novu politiku svog oca o dječjoj zaštiti, u čijoj izradi i predstavljanju je pomogla ranije ove sedmice.

Ona se, međutim, naljutila kada je novinarka postavila pitanje povodom toga što je Tramp 2004. rekao da je trudnoća nezgodna za posao i nije li iznenađujuća današnja njegova politika o tome.

Ivanka to nije željela da to komentariše, poručila novinarki da u takvim pitanjima ima dosta negativnog i dodala da ne zna da je njen otac dao takve izjave.

Kako navodi list Kosmpolitan, ona je nakon insistiranja novinarke i još nekih pitanja o tome kako Donald Tramp misli da plati neke od svojih najskupljih ideja, kao što je izgradnja zida na granici sa Meksikom ili povećana izdvajanja za odbranu, prekinula intervju, uz izvinjenje i riječi da mora da ide jer žuri.

Bonus video: