Klinton objavila spotove protiv Trampa

Republikanski predsjednički kandidat prikazan je u prvom spotu kako se hvali velikim donacijama političarima, navodeći da očekuje usluge zauzvrat
9 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.09.2016. 17:46h

Izborni štab predsjedničke kandidatkinje Demokratske stranke Hilari Klinton objavio je danas dva nova reklamna spota u pokušaju da predstavi Donalda Trampa u negativnom svjetlu.

Klinton, koja se suočava sa krizom u kampanji poslije polemike o njenom zdravstvenom stanju, novim spotovima želi da preusmjeri pažnju javnosti na rivala.

Republikanski predsjednički kandidat prikazan je u prvom spotu kako se hvali velikim donacijama političarima, navodeći da očekuje usluge zauzvrat.

Trampova dobrotvorna organizacija donirala je 25.000 dolara javnom pravobraniocu iz Floride Pemu Bondiju, koji je sada njegov veliki pristalica, navodi se u spotu.

Donacija je isplaćena nekoliko dana pošto je Bondi rekao da će se pridružiti međudržavnoj tužbi protiv Tramp Univetziteta i Tramp Instituta.

U drugom reklamnom spotu prikazan je Deni Vilijams koji je platio kako bi se upisao na Tramp Univetrzitet. Vilijams navodi u spotu da je tamo dobio "samo laži".

Bonus video: