Uznemirujuće fotografije predoziranih roditelja sa četvorogodišnjim dječakom

Dodaje se i da je policajac Kevin Tompson u izvještaju naveo da je muškarac pronađen kako se klati napred-nazad i priča nepovezano, dok je Pasekova bila u besvjesnom stanju, a njeno tijelo je počelo da dobija modru boju
29 komentar(a)
amerika predozirani sa djetetom, Foto: Twitter
amerika predozirani sa djetetom, Foto: Twitter
Ažurirano: 10.09.2016. 11:22h

Američka policija je objavila fotografiju para u stanju predoziranja, dok se s njima u društvu nalazi i četvorogodišnji dječak.

Ronda Pasek i Džejms Akord su optuženi za zanemarivanje djeteta pošto ih je policija zatekla u očajnom stanju u automobilu u američkom gradu Istočni Liverpul.

Iz policije je saopšteno da su fotografije objavljene kako bi se “pokazala jeziva strana zloupotrebe narkotika, posebno heroina“.

Rondinog četvorogodišnjeg sina su preuzeli socijalni radnici.

”Osjećamo potrebu da budemo glas djece koja se nalaze u sličnim situacijama. Ovo dijete ne može da govori za sebe, ali se mi nadamo da će ova priča ubjediti druge korisnike narkotika da razmisle dva puta prije nego što ubrizgaju u sebe taj otrov, dok brinu o djetetu”, navodi se u saopštenju policije.

Dodaje se i da je policajac Kevin Tompson u izvještaju naveo da je muškarac pronađen kako se klati napred-nazad i priča nepovezano, dok je Pasekova bila u besvjesnom stanju, a njeno tijelo je počelo da dobija modru boju.

Između njenih nogu policajac je pronašao papirić na kom je ostao trag ružičaste puderaste supstance.

Bonus video: