Prikupili milion dolara za večeru s Trampom, a nemaju veze s njim

Hauzova organizacija je prikupila 1,1 milion dolara od 21.253 uplatioca, dok se za večeru prijavilo više od 410.000 ljudi
0 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.08.2016. 16:28h

Sajt koji nudi večeru s Donaldom Trampom prikupio je više od milion dolara donacija, mada nema nikakve veze s republikanskim predsjedničkim kandidatom, prenio je danas Politiko. Ponudu za večeru s Trampom uz određenu donaciju nude "donaldjtrump.com" i "dinnerwithtrump.org", ali je samo prvi ima veze s izbornim štabom republikanskog kandidata - a drugi nema baš nikakve. Sporni sajt navodi da će se zainteresovanima udvostručiti šanse za večeru s milijarderom ako se "učipe", mada sitnijim slovima piše da davanje doprinosa ne poboljšava šanse za pobjedu. Sajt 25-godišnjeg Jana Hauza ipak nudi neku šansu da se vidi Tramp, mada izvjesno ne večeru kakvu priželjkuju Trampovi obožavoci - prosto će kupiti ulaznice za skup za prikupljanje sredstava na kojem bi trebalo da se pojavi i sam Tramp.

Hauzova organizacija je prikupila 1,1 milion dolara od 21.253 uplatioca, dok se za večeru prijavilo više od 410.000 ljudi.

Politiko prenosi da je u odgovoru Hauza na žalbu na Fejsbuku navedeno: "Novčani doprinosi ne povećavaju vaše šane za pobedu, ali umnogostručavamo vaš unos. Mi smo politički akcioni komitet i naš posao je da sakupljamo doprinose. Tako da možete da jedete g...a".

Bonus video: