Performans ličio turistima na teroristički napad, rušili sve po ulicama

Turisti su počeli takođe da trče, da ruše stolove u kafićima koji su bili poređani duž ulice, a za sve to su platile Njemice koje su uhapšene i privedene u stanicu, potvrdili su zvaničnici organa reda.
0 komentar(a)
Špansko odmaralište, Foto: YouTube
Špansko odmaralište, Foto: YouTube
Ažurirano: 03.08.2016. 10:54h

Pet djevojaka iz Njemačke uhapšeno je pošto su prilikom jednog performansa u Španiji, tačnije u jednom malom katalonskom odmaralištu, gestikulacijama i vikom podsjetile na teroristički napad, pa su se turisti u momentu razbježali smatrajući da su u opasnosti.

Grupa je bila opremljena selfi i svjetlećim štapovima, projurila je šetlištem glumjeći da žure za poznatom osobom u Kosta Bravi nakon što su se zajedno organizovale na društvenoj mreži.

Ipak, lokalci i turisti nisu shvatili "šalu", te su ovu igricu konstatovali kao teroristički napad jer su videli grupu ljudi da trči, a uz to i glasove na stranom jeziku. Da bi do kompletne zabune došlo, selfi štap je u njihovim rukama, po riječima očevidaca, izgledao kao pištolj.

Turisti su počeli takođe da trče, da ruše stolove u kafićima koji su bili poređani duž ulice, a za sve to su platile Njemice koje su uhapšene i priveden u stanicu, potvrdili su zvaničnici organa reda.

Njihov akt je okarakterisan kao kršenje javnog reda i mira, pa se sumnja da djevojke iz Njemačke neće proći sa velikom kaznom.

Bonus video: