Princ Hari ćutao o smrti princeze Dajane 16 godina

Unuk kraljice Elizabete II pričao je o majci prošle nedjelje kada je upriličio dobrotvornu zabavu za mentalno oboljele, kojoj su prisustvovali mnogi engleski sportisti
58 pregleda 0 komentar(a)
princ Hari, Foto: Hellomagazine.com
princ Hari, Foto: Hellomagazine.com
Ažurirano: 25.07.2016. 10:41h

Britanski princ Hari kaje se što ranije nije govorio o posljedicama koje je smrt njegove majke, princeze Dajane, ostavila na njega.

Hari (31), peti naslednik britanskog trona, izjavio je kako do svoje 28. godine uopšte nije želio da priča na temu majčine smrti, prenosi Rojters.

"U redu je patiti, ali morate pričati o tome, jer to nije slabost. Slabost je imati problem, a izbjegavati ga i ne rješavati", izjavio je mlađi sin princa Čarlsa i pokojne Dajane.

Unuk kraljice Elizabete II pričao je o majci prošle nedjelje kada je upriličio dobrotvornu zabavu za mentalno oboljele, kojoj su prisustvovali mnogi engleski sportisti.

On smatra da svako može imati mentalnih problema, bez obzira na to da li je član kraljevske familije, vojnik ili sportista.

Princeza Dajana poginula je u saobraćajnoj nezgodi 1997. godine u Parizu, kada je Hari imao 12, a njegov stariji brat Vilijem 15 godina.

Bonus video: