Tramp sve oštriji prema Hilari Klinton

Tokom skupa u okviru kampanje u državi Vašington Tramp je, u do sada najintenzivnijem napadu, rekao da se ona udala za Bila Klintona, kojeg je nazvao najgorim zlostavljačem žena u istoriji politike
0 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 09.05.2016. 06:10h

Donald Tramp, najvjerovatniji republikanski kandidat na predsjedničkim izborima u SAD, pooštrio je napade na Hilari Klinton, koja će mu vjerovatno biti rival na novembarskim izborima.

Tokom skupa u okviru kampanje u državi Vašington Tramp je, u do sada najintenzivnijem napadu, rekao da se ona udala za Bila Klintona, kojeg je nazvao najgorim zlostavljačem žena u istoriji politike.

Hilari Klinton je imala suptilniji pristup ismijavanju Trampa, rekavši kad pomisli kakav je ulog za zemlju u pitanju, zna da čak i da nije kandidat mora da učini sve da spriječi dolazak republikanskog kandidata u Bijelu kuću, prenio je Glas Amerike.

Hilari Klinton se, u međuvremenu, približila nominaciji svoje Demokratske stranke pobjedom na stranačkim skupovima na ostrvu Guam u subotu.

Ona je osvojila 60 odsto glasova i dobila četiri od sedam delegata tog malog ostrva u Pacifiku, koje je američka teritorija.

Njen rival, senator iz Vermonta Berni Sanders je osvojio tri delegata sa Guama. Sanders je osvojio blizu 50 delegata u državi Vašington.

Bonus video: