Tramp: Ne treba mi podrška Republikanske partije, pobjediću Hilari

U međuvremenu, američki milijarder nastavlja sa optužbama na račun svoje protivkandidatkinje iz redova Demokratske stranke Hilari Klinton i njenog supruga, bivšeg predsjednika SAD Bila Klintona
3 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 08.05.2016. 11:30h

Vjerovatni kandidat Republikanske partije za predsjednika SAD Donald Tramp rekao je danas da mu nije potrebno apsolutno partijsko jedinstvo da bi pobjedio kandidatkinju demokrata Hilari Klinton na predstojećim predsjedničkim izborima koji će se održati na jesen.

Neki od istaknutih republikanaca, među kojima su i nekadašnji predsednički kandidati te partije, izjavili su da neće podržati Trampa u predsjedničkoj trci, iako je on već osigurao predsjedničku nominaciju.

Tramp je rekao za američku televiziju ABC da bi "ujedinjena GOP bila bolje rešenje, ali da ne misli da stranka mora da bude ujedinjena na tradicionalan način".

U međuvremenu, američki milijarder nastavlja sa optužbama na račun svoje protivkandidatkinje iz redova Demokratske stranke Hilari Klinton i njenog supruga, bivšeg predsjednika SAD Bila Klintona.

Odgovarajući na kritike Hilari Klinton o njegovom odnosu prema ženama, Tramp se ponovo osvrnuo na nevjerstva njenog supruga Bila Klintona u vrijeme kada je bio predsjednik SAD.

"Hilari Klinton je udata za čoveka koji je najstrašnije iskorišćavao žene u političkoj istoriji SAD. Ona je bila njegov saučesnik u tome", rekao je Tramp.

Bonus video: