NEMA AMBICIJA KAO HILARI

Mišel Obama: Neću se kandidovati za predsjednicu SAD

Mišel je rekla da će joj nedostajati komunikacija s ljudima s kojima se sretala kao prva dama, ali da nema predsjedničke ambicije
4 komentar(a)
Mišel Obama, Foto: Beta-AP
Mišel Obama, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 16.03.2016. 19:02h

Prva dama SAD Mišel Obama pojavila se na muzičkom festivalu u Ostinu, u američkoj državi Teksas, gdje je pokazala svoje pjevačke sposobnosti, ali i objavila da se neće kandidovati za predsjednicu zemlje. Mišel Obama se danas prvi put pojavila na muzičkom festivalu "Jug jugoistok" (South by Southwest Music Festival) na kojem se predstavljaju bendovi u žiži i nove tehnologije. Prva dama SAD je razgovarala s dobitnicama Gremija Kvin Latifom i Misi Eliot o obrazovanju i osnaživanju djevojčica.

Mišel Obama je otpjevala pjesmu pošto je govorila o sedam godina provedenih u Bijeloj kući. Ona je rekla da je "vrijeme skoro isteklo" i potom otpevala hit "It's So Hard to Say Goodbye to Yesterday" grupe Boyz II Men. Ona je rekla da će joj nedostajati komunikacija s ljudima s kojima se sretala kao prva dama, ali da nema predsjedničke ambicije. Favoritkinja za predsjedničku nominaciju Demokratske partije Hilari Klinton bila je prva dama dok je njen suprug Bil Klinton bio predsjednik od 1993. do 2001.