Agenti tajne službe nakratko štitili Trampa

Za sada nije poznato zašto su agenti požurili na binu na kojoj se nalazio Tramp, koji je djelovao potreseno nakon što je čuo nešto u publici koja se nalazila iza njegovog desnog ramena, navodi agencija AP
2 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Youtube screenshot
Donald Tramp, Foto: Youtube screenshot
Ažurirano: 12.03.2016. 18:41h

Grupa agenata američke tajne službe nakratko je danas formirala zaštitni prsten oko kandidata za republikansku predsjedničku nominaciju Donalda Trampa na njegovom skupu u Ohaju, ali su ubrzo zatim napustili binu i omogućili mu da nastavi govor.

Za sada nije poznato zašto su agenti požurili na binu na kojoj se nalazio Tramp, koji je djelovao potreseno nakon što je čuo nešto u publici koja se nalazila iza njegovog desnog ramena, navodi agencija AP.

Nezvanično jedan od demonstranata koji se ne slaže za političkim stavovima republikanskog kandidata za predsjednika SAD, je probao da preskoči ogradu i dođe do Trampa.

"Hvala na upozorenju, Bio sam spreman za njih, ali je mnogo bolje da to učine policajci, zar se ne slažete", rekao je Tramp, ne objašnjavajući šta se dogodilo.

Tramp je završio svoj govor bez incidenta.

Biznismen i milijarder Donald Tramp u petak je u poslednjem trenutku otkazao miting u Čikagu strahujući da bi protesti zbog njegovog skupa mogli da prerastu u sukobe.

Bonus video: