SAD: Putnici aplaudirali izbacivanju bolesnog dječaka iz aviona

Ispostavilo se da je dječaku prekinuto posebno putovanje, jer njegov otac ima karcinom u poodmakloj fazi i da je putovanje dio porodičnog plana da što više preostalog vremena provedu zajedno
73 pregleda 12 komentar(a)
avion, Foto: Shutterstock
avion, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 25.02.2016. 16:05h

Putnici na jednom niskotarifnom letu u SAD aplaudirali su kada je jedan sedmogodišnji dječak bio prinuđen da sa roditeljima da napusti avion prije poletanja, jer je dobio napad alergije.

Sedmogodišnji Đovani vraćao se sa roditeljima iz Belingema u blizini granice sa Kanadom kući u Feniks, poslije posjete rodbini, kada je odmah po ulasku u avion dobio osip po tijelu.

Kako prenosi Tv-mreža Foks, roditelji su upitali posadu da li u letjelici ima životinja, jer je Đovani alergičan na pse, stjuardesa je odgovorila da na svakom letu ima životinja i zatražila da porodica izađe iz aviona.

Pošto je polijetanje zakratko odloženo zbog cijelog slučaja, iz putničke kabine začuo se "sarkastični i bezdušni aplauz" kada je Đovani zajedno sa roditeljima napuštao avion, uz pomoć stjuardesa, prenio je Foks.

Ispostavilo se da je dječaku prekinuto posebno putovanje, jer njegov otac ima karcinom u poodmakloj fazi i da je putovanje dio porodičnog plana da što više preostalog vremena provedu zajedno.

Kompanija je uputila izvinjenje Đovaniju i njegovim roditeljima i obezbijedila im da se vrate kući sljedećim letom.

Bonus video: