Čelsi Klinton iznenađena što njena majka loše prolazi u predizbornim anketama

Po rezultatima ankete u Nju Hempširu, kandidat za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke, socijalista Berni Senders pretekao je favoritkinju Hilari Klinton, dok su u Ajovi skoro izjednačeni
1 komentar(a)
Čelzi Klinton, Foto: Beta-AP
Čelzi Klinton, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 15.09.2015. 13:42h

Čelsi Klinton izjavila je danas da je iznenađena saznanjem da njena majka Hilari, potencijalna kandidatkinja demokrata za predsjedničke izbore u SAD, lošije prolazi na predizbornim anketama, i rekla da je njena majka "junakinja".

Čelsi Klintonon koja takođe ima ćerku, rekla je da vjeruje da će Amerikanci, ukoliko ih što više čuje riječi Hilari Klinton, razumjeti zbog čega "tako snažno vjeruje" da bi njena majka bila odlična predsjednica SAD.

Po rezultatima ankete u Nju Hempširu, kandidat za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke, socijalista Berni Senders pretekao je favoritkinju Hilari Klinton, dok su u Ajovi skoro izjednačeni.

Hilari Klinton se našla u problemima pošto je kao državna sekretarka i za zvaničnu prepisku koristila privatni imejl na kojem su završavala i pisma o nacionalnoj bezbjednosti.

Bonus video: