Nezapamćen zločin: Po nalogu sveštenika silovali i oslijepili tinejdžerku

Sestra je policiji ispričala da je žrtva imala vizije i vjerovali su da će se demoni uplašiti bola i napustiti njeno tijelo
3 komentar(a)
silovanje, nasilje, zlostavljanje, Foto: Shutterstock
silovanje, nasilje, zlostavljanje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.08.2015. 12:10h

Užasavajuća priča dolazi iz Argentine, gdje je jedna tinejdžerka doživjela grupno silovanje, da bi joj potom sestra izvadila oči u činu egzorcizma za koji tvrdi da im je savjetovao lokalni sveštenik.

Žrtva koja ima samo 16 godina je u bolnici gdje joj se ljekari bore za život, a njena porodica je kazala da su to uradili zato što su mislili da je opsjednuta đavolom.

Sestra žrtve tvrdi da su im iz religijskog centra dali i oštar nož koji su koristili u ritualu i kazali joj da lično mora da počini brutalan čin kako bi izliječila sestru.

Užas se dogodio u gradu General Pinedo, na sjeveru Argentine.

Sestra je policiji ispričala da je žrtva imala vizije i vjerovali su da će se demoni uplašiti bola i napustiti njeno tijelo.

Žrtva je zadobila brojne povrede u predjelu genitalija, a policija i dalje traga za grupom muškaraca koji su je silovali.

Šef lokalne policije Pablo Almiron je kazao medijima da su i roditelji djevojčice vjerovali da je bila pod kontrolom đavola.

Rekli su policiji da su joj se stalno ukazivale koze i druge životinje, i da su pitali evanđelijski centar i sveštenika za pomoć u izliječenju.

"Prvi put u 22 godine moje karijere sam doživio nešto ovako. Teško je objasniti da se ovako nešto desilo tinejdžerki", navodi Almiron.

Bonus video: