Bangkok: Nova eksplozija možda povezana sa prethodnom

U današnjoj eksploziji, koju je takođe izazvala bomba, niko nije povrijeđen. Bomba je je eksplodirala u blizini pristaništa gdje se često nalaze turistički brodovi, nakon što je bačena sa mosta u reku Čao Fraja
50 pregleda 0 komentar(a)
Bankok, Foto: Reuters
Bankok, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.08.2015. 16:59h

Policija u Bangkoku je saopštila da je nova eksplozija kod pristaništa za trajekte možda povezna sa eksplozijom koja se dogodila u ponedjeljak, u centru prijestonice kada je poginulo najmanje 20, a povređeno više od 140 osoba.

U današnjoj eksploziji, koju je takođe izazvala bomba, niko nije povrijeđen. Bomba je je eksplodirala u blizini pristaništa gdje se često nalaze turistički brodovi, nakon što je bačena sa mosta u reku Čao Fraja.

Iznenadni prasak vode preko prelaza na doku, kada su posmatrači počeli da biježe, prikazan je na snimku sigurnosnih kamera.

Tajlandska policija je saopštila da se na snimcima sigurnosnih kamera vidi muškarac koji nosi žutu majicu i ranac za koga vjeruje da je odgovoran za eksploziju u centru Bangkoka u kojoj je poginulo 20 ljudi.

Policija je ranije objavila fotografije čovjeka u žutoj majici sa i bez ranca. Fotografije su napravljene sa snimaka s kamera postavljenih kod hrama, prije eksplozije koja se desila u ponedjeljak oko 19 časova po lokalnom vremenu.

Bonus video: