NBC zvanično otpustio Donalda Trampa

Televizijska mreža NBC donijela je odluku da prekine saradnju s Trampom zbog njegovih negativnih komentara o meksičkim imigrantima, i saopštila da neće više emitovati godišnje izbore za Mis Amerike i Mis univerzuma, koji su bili zajednički poduhvat ove kompanije i Donalda Trampa
3 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Reuters
Donald Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.08.2015. 19:20h

Milijarder i kandidat za nominaciju Republikanske stranke za predsjedničke izbore Donald Tramp zvanično je otpušten iz televizijskog rijaliti takmičenja "The Celebrity Apprentice".

Rukovodilac odjeljka za zabavni program televizijske mreže NBC Bob Grinblat rekao je danas da šou neće biti vraćen na program sljedeće sezone, ali da hoće u budućnosti i da će biti angažovan novi voditelj.

Televizijska mreža NBC donijela je odluku da prekine saradnju s Trampom zbog njegovih negativnih komentara o meksičkim imigrantima, i saopštila da neće više emitovati godišnje izbore za Mis Amerike i Mis univerzuma, koji su bili zajednički poduhvat ove kompanije i Donalda Trampa.

Tramp je izjavio da "meksički imigranti donose drogu, kriminal, da su silovatelji", a da pretpostavlja da su "poneki dobri ljudi", dodajući da želi da se izgradi zid duž južne granice SAD.

On je kasnije rekao da su njegove primjedbe bile upućene američkim političarima, a ne meksičkoj vladi ili narodu.

Bonus video: