Etihad otvorio luksuzni salon na aerodromu, nude i besplatni spa tretman

Gostima salona će biti na raspolaganju vrhunski izbor hrane i pića po kome je avio-kompanija prepoznatljiva, gdje mogu da biraju između obroka a la kart ili bogatog švedskog stola, saopšteno je iz kompanije
50 pregleda 0 komentar(a)
Etihad, Foto: Beta/AP
Etihad, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 12.08.2015. 06:58h

Na Terminalu 1 aerodroma u Abu Dabiju, avio-kompanija “Etihad ervejz” zvanično je otvorila svoj renovirani salon za prvu i biznis klasu na impresivnom prostoru od 1.044 metara kvadratnih i mjestima za sjedenje za 134 putnika.

Taj prostore krase, kako se navodi u saopštenju Etihada, elementi dizajna koji je inspirisan novim brendingom i imidžom avio-kompanije.

Viši potpredsjednik za marketing Etihad ervejza Šejn O’Her rekao je da “renovirani salon predstavlja oličenje savremenog dizajna, pažnje posvećene detaljima i usmjerenosti ka korisnicima, odlika koje su sinonim za “Etihad ervejz”.

"Naši gosti koji putuju sa Terminala 3 ili su u tranzitu kroz njega u Abu Dabiju, a sada i sa Terminala 1, započeće svoje putovanje uz izvanredan doživljaj u salonu sa sofisticiranim i dobro opremljenim ambijentom gdje mogu da se opuste i napune baterije," kazao je on.

Gostima salona će biti na raspolaganju vrhunski izbor hrane i pića po kome je avio-kompanija “Etihad ervejz” prepoznatljiva, gdje mogu da biraju između obroka a la kart ili bogatog švedskog stola, saopšteno je iz kompanije.

Six Senses Spa u salonu je u potpunosti renoviran, a gosti mogu da koriste spa centar prije ljeta i mogu da uživaju u besplatnom spa tretmanu.

U saopštenju se navodi da ta avio-kompanija jedina u regionu nudi salon na dolascima za goste koji dolaze u Abu Dabi.

Kako najavljuju iz kompanije, Etihadova mreža salona će se proširiti narednih mjeseci. Novi saloni koji su u fazi renoviranja su salon za Prvu klasu u Abu Dabiju, kao i planirani međunarodni saloni u Njujorku, Los Anđelesu i Melburnu.

Bonus video: