Dubai: Otac spriječio spasavanje kćerke

Djevojci koja je zapomagala spasioci nisu mogli da priđu od oca, koji se plašio da će time što nepoznata lica dodirnu njegovu ćerku „porodica biti osramoćena“
92 pregleda 32 komentar(a)
Dubai, UAE, Foto: Shutterstock
Dubai, UAE, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.08.2015. 05:15h

U Dubaiju se juče udavila 20-godišnjakinja u moru, jer je njen otac spriječio spasioce da joj pomognu, pošto nije želio da je „neznanci“ dodiruju.

Djevojci koja je zapomagala spasioci nisu mogli da priđu od oca, koji se plašio da će time što nepoznata lica dodirnu njegovu ćerku „porodica biti osramoćena“.

Šef lokalne policije, potpukovnik Ahmed Burgiba, izjavio je za sajt Emirates 24/7 da je to jedan od najpotresnijih slučajeva u karijeri.

„Nikada neću moći to da zaboravim. Bili smo svi šokirani onim što se dogodilo“, naveo je on, dodavši da je nerazumni otac na plažu došao sa suprugom i djecom. U jednom trenutku, djevojka koja je plivala počela je da se davi i da doziva u pomoć.

„Dva spasioca su bila na plaži i pritrčala su da joj pomognu, ali im je put prepriječio njen otac“, kazao je Burgiba.

Vikao je da će ukoliko „neznanci“ dotaknu njegovu ćerku ona biti „obeščašćena, a porodica osramoćena“.

„To je njegovu kćerku koštalo života“, napomenuo je policajac, navodeći da je riječ o krupnom i snažnom čovjeku koji je bio izuzetno agresivan prema spasiocima.

„Djevojka je mogla da bude spasena jer su spasioci bili veoma blizu“, istakao je.

Otac davljenice je uhapšen i biće optužen.

Bonus video: