Zatvorska radnica ubicama dostavila testere u hamburgerima

Radnica zatvora "Klinton" Džojs Mičel uhapšena je ubrzo nakon što su osuđenici Ričard Met i Dejvid Svit pobjegli iz zatvora
0 komentar(a)
Džojs Mičel, Foto: Reuters
Džojs Mičel, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.07.2015. 08:21h

Službenica zatvora u američkoj državi Njujork optužena je za krijumčarenje sječiva testere u mesu za hamburger dvojici osuđenih ubica koji su kasnije pobjegli iz zatvora i proveli dvije nedjelje u bjekstvu.

Radnica zatvora "Klinton" Džojs Mičel uhapšena je ubrzo nakon što su osuđenici Ričard Met i Dejvid Svit pobjegli iz zatvora. Met je ubijen u potrazi, a Svit je uhvaćen u blizini kanadske granice i poslat u drugi zatvor.

Džojs Mičel je optužena za krijumčarenje sječiva testere, dleta i šrafcigera. Zvaničnici su rekli da je ona postala bliska s dvojicom zatvorenika, pristala da bude njihov vozač prilikom bjekstva i čak razgovarala o ubistvu svog muža, ali se predomislila u posljednjem trenutku.

Više stotina policajaca učestvovalo je u potrazi za dvojicom osuđenih ubica iz zatvora u američkoj državi Njujork, što je prvo bjekstvo iz te ustanove sa maksimalnim obezbjeđenjem.

Bonus video: