Umrla Bobi Kristina Braun, kćerka Vitni Hjuston

“Napokon se smirila u Božjim rukama”, kazao je jedan od najbližih rođaka
200 pregleda 12 komentar(a)
Bobi Kristina Braun, Foto: Reuters
Bobi Kristina Braun, Foto: Reuters
Ažurirano: 27.07.2015. 07:45h

Bobi Kristina Braun, kćerka pokojne pjevačice Vitni Hjuston, umrla je u nedjelju u 22. godini, šest mjeseci nakon nesreće u svom domu u Atlanti.

Djevojka je u nesreći zadobila trajno oštećenje mozga, nakon kojega je bila u komi, rekli su članovi njene porodice, a prenosi mrežna stranica Entertainment Tonight.

Bobi Kristina, čiji je otac pjevač Bobi Braun, pronađena je u nesvijesti u kadi u svom domu 31. januara. Nesreća je najvjerovatnije povezana s prekomjernim uzimanjem narkotika, rekao je neimenovani izvor a prenosi Entertainment Tonight, emisija američke televizije specijalizirana za vijesti iz šou biznisa.

“Napokon se smirila u Božjim rukama”, izjavila je porodica. “Još jednom želimo zahvaliti svima na nesebičnoj ljubavi i podršci tokom ovih mjeseci”.

Bobi Kristina Braun je naslijedila bogastvo Vitni Hjuston. Počela je nastupati zajedno s majkom već kao šestogodišnjakinja, pjevajući u duetu “My Love is Your Love”. 2003. snimile su još jedan duet, “Little Drummer Boy” za božićni album.

Bobi je nakon majčine smrti dva puta primljena u bolnicu zbog psihičkih smetnji.

Bonus video: