Mladić pronađen mrtav u bazenu Demi Mur

"Mladić (21) koji navodno nije znao da pliva, okliznuo se i pao u bazen", naveo je TMZ i dodao da je najvjerovatnije u pitanju član profesionalne ekipe Demi Mur
2 komentar(a)
Demi Mur kuća, Foto: Beta/AP
Demi Mur kuća, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.07.2015. 09:31h

Tijelo Edenilsona Stiven Valija pronađeno je u bazenu imanja holivudske glumice Demi Mur a okolnost njegove smrti još nisu poznate, prenio je danas američki sajt TMZ. Mladić je bio zaposlen na održavanju imanja.

Policija je saopštila da bivša supruga Brusa Vilisa nije bila u svom domu tokom vikenda kao nijedan član njene porodice. Mur se kasnije oglasila i kazala da je apsolutno šokirana "nezamislivom tragedijom".

Prema navodima sajta, na imanju Demi Mur je održano slavlje, ali se zada ne zna da li je glumica bila obaviještena o tome.

"Mladić (21) koji navodno nije znao da pliva, okliznuo se i pao u bazen", naveo je TMZ. To su potvrdili i njegovi rođaci.

Glumica posjeduje kuću u američkoj saveznoj državi Kaliforniji od 2003. godine. Kuća ima pet spavaćih soba i šest kupatila.

Demi Mur (52) je zahvaljujući nastupima u filmovima "Duh", "Nepristojna ponuda" i "Striptiz" postala jedna od najpoznatiji glumica u Holivuda.

Bila je udata za glumca Brusa Vilisa s kojim ima tri kćerke. Kasnije se udala za glumca Eštona Kučera i razvela prije dvije godine. Demi Mur i Kučer su tokom braka osnovali Fondaciju za borbu protiv seksualne eksploatacije djevojčica širom svijeta.

Bonus video: