Istvud: Upucao bih Majla Mura da mi dođe u kuću

“Bio sam zatečen kada sam čuo Istvudove nasilničke izjave. Ali sam instiktivno odlučio da je to zapravo njegov pokušaj da bude smiješan i zabavan”, rekao je Mur ranije
118 pregleda 0 komentar(a)
Klint istvud
Klint istvud
Ažurirano: 26.04.2015. 14:43h

Nakon što je u januaru objavljeno da je, prema riječima režisera Majkla Mura, Klint Istvud pokušao da ga ubije ovaj čuveni glumac konačno se oglasio i porekao te tvrdnje, piše theguardian.com.

Tokom pauze na jednom od događaja koji se održavao u Las Vegasu, Istvud je kazao za medije:

“Svi uporno govore da sam htio da ubijem Majkla Mura, ali to nije istina”.

Nakon što su se mnogi nasmijali, on je dodao da “to ipak nije tako loša ideja”.

“Mislim da me je neko prije par godina upitao šta bih uradio da tip poput njega dođe u moju kuću, sa cijelom filmskom ekipom i počne snimanje kao što je to uradio sa Čarltonom Hestonom. Nažalost, Heston je u to vrijeme već bolovao od Alchajmera. Smatrao sam da ako neko upadne na vaš posjed imate pravo da ga upucate”, pojasnio je on.

U januaru ove godine, Mur je napisao na svom Fejsbuk profilu da je Istvud javno govorio “da bi ga ubio ako bi ikada došao sa kamerom u njegovu kuću da radi intervju”.

“Bio sam zatečen kada sam čuo Istvudove nasilničke izjave. Ali sam instiktivno odlučio da je to zapravo njegov pokušaj da bude smiješan i zabavan”, dodao je Mur tada.

Inače, ovaj status objavljen je neposredno nakon što je režiser kritikovao Istvudov film “American Sniper”, a između ostalog snajperiste je nazvao kukavicama, a film je opisao kao “zbrku koja mijenja istoriju”.

Bonus video: