SAD: Osumjičeni za tri pucnjave i četiri ubistva pronađen mrtav

Portparol policije, poručnik Majkl Bejlus, rekao je da su se dva napada odigrala u oblasti Vestover, a treći u 10 kilometara udaljenom mjestu poznatom kao Čit Lejk
0 komentar(a)
Zapadna Virdžinija, policija, Foto: Beta-AP
Zapadna Virdžinija, policija, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 02.12.2014. 07:52h

Muškarac osumnjičen da je u tri odvojene pucnjave u Zapadnoj Virdžiniji ubio četiri osobe je nakon višečasovne intenzivne potrage pronađen je mrtav u svom kamionetu, saopštila je danas lokalna policija.

U saopštenju policije se navodi da je osumnjičeni Džodi Li Hant (39) pronađen mrtav u svom vozilu u šumi u okrugu Monongejlija, sa povredom koju je najvjerovatnije sam sebi nanio vatrenim oružjem, prenijela je agencija AP.

Portparol policije, poručnik Majkl Bejlus, rekao je da su se dva napada odigrala u oblasti Vestover, a treći u 10 kilometara udaljenom mjestu poznatom kao Čit Lejk.

Bejlus je naveo da se radi na identifikaciji tijela za kojeg se pretpostavlja da pripada ubici.

Policija je do sada objavila imena tri od četiri žrtve, a radi se o Šeron Kej Berkšir (39), Majkl Dejvid Fram (28) i Dag Brejdi, vlasnik firme za odvoženje vozila, koja se nalazi tek 400 metara od radnje čiji je vlasnik bio Li Hant.

Šeron Kej Berkšir je prošlog mjeseca protiv Hanta podnijela tužbu za porodično nasilje, a sudska evidencija ne pokazuje da je na snazi bila ikakva zabrana prilaska.

Bonus video: