UHAPŠENA "MADAM"

SAD: Učenica organizovala prostituciju u dvije srednje škole

"Zašto podvoditi starije ku*ve, kada imam mlade svježe ku*ve koje mogu da prodam?", napisala je De Armas u porici svom biznis partneru na Fejsbuku. "Radiću ovo dokle god mogu da zarađujem"
2 komentar(a)
Prostitucija, Foto: Shutterstock
Prostitucija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.11.2014. 12:26h

"Madam" stara 17 godina uhapšena je zbog toga što je organizovala prostituciju u dvije srednje škole na Floridi, objavila je Raša tudej.

Policija je saopštila da je podvodila 15-ogodišnju djevojčicu za 40 dolara i flašu pića 21-ogodišnjem klijentu.

Učenica srednje škole u Sarasoti Aleksa Nikol De Armas uhapšena je u petak zbog trgovine ljudima mlađih od 18 godina. Džon Majkl Mošer (21) je takođe uhapšen i optužen za seksualno iskorišćavanje maloljetnika, objavio je WWSB. Policija je izjavila za "Herald tribun" iz Sarasote da će još jedna osoba biti uhapšena. 

Policija je saopštila da je šema otkrivena kada su se četiri studenta povjerila školskim službenicima da su ih De Armas, koja je radila kao madam i jedan učenik te škole zvali da se uključe u lanac prostitucije početkom oktobra. Biznis plan je podrazumijevao da se još učenika prostituiše u zamjenu za novac i alkohol. 

"Zašto podvoditi starije ku*ve, kada imam mlade svježe ku*ve koje mogu da prodam?", napisala je De Armas u porici svom biznis partneru na Fejsbuku. "Radiću ovo dokle god mogu da zarađujem". 

Svi aranžmani su ugovarani kroz privatne poruke na socijalnim mrežama zato što De Armas nema mobilni telefon. Oni su razgovarali o cijenama za seksualne usluge, 50-70 dolara za oralni i 100 dolara za seks sa djevicom. 

Policija je saopštila da 15-ogodišnja žrtva nije pristala na seks. 

Ona je svjedočila da je rekla Mošeru da nije željela da s njim stupi u seksualni odnos, na šta on nije obraćao pažnju, već je silom, protiv njene volje prislonio uz zid onemogućavajući je da pobjegne, saopštila je policija. 

Madam je prilazila djevojkama u tri srednje škole, ali 15-ogodišnja djevojčica je jedina poznata žrtva. Policija i dalje traga za žrtvama i moguća su nova hapšenja.

Preporučujemo za Vas