Volt Dizni uvećava svoje carstvo

Rezultate nije upropastila ni nešto mračnija slika u kablovskom odjeljenju, u koje spada i ESPN, koje je zabilježilo pad od deset miliona dolara na 1,3 milijardu
0 komentar(a)
Volt Dizni, Foto: Shutterstock
Volt Dizni, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 09.11.2014. 17:08h

Kompanija "Volt Dizni" iza sebe ima sjajnu 2014. godinu tokom koje je konkurenciju ostavila iza sebe, uvećala svoje carstvo i zabilježila veliki profit.

Najava "Priće o igračkama 4" i otkrivanje imena nove epizode serijala "Ratovi zvijezda" zaokružili su trijumfalni trenutak u kome je kompanija saopštila da je u prethodnom kvartalu zabilježila rast prihoda u odnosu na isti period prošle godine od sedam odsto na vrtoglavih 12,3 milijardi dolara.

"Rezultati za fiskalnu 2014. godinu su najbolji u istoriji kompanije i što je četvrti uzastopni put da postavljamo nove rekorde. Zadovoljni smo učinjenim i verujemo da rezultati na najbolji način prikazuju nevjerovatan kvalitet onoga što radimo", rekao je izvršni direktor "Diznija" Bob Ajger u pismu investitorima. Rezultate nije upropastila ni nešto mračnija slika u kablovskom odjeljenju, u koje spada i ESPN, koje je zabilježilo pad od deset miliona dolara na 1,3 milijardu.

Bonus video: