Nakon online dogovora za seks, tinejdžerka nađena ubijena, njen momak obezglavljen

Policija je pregledom žrtvinih mailova saznala da je tinejdžerka nedavno stupila u kontakt s osumnjičenim 31-godišnjakom
55 pregleda 0 komentar(a)
ubistvo tinejdžerke, Foto: Screenshot (YouTube)
ubistvo tinejdžerke, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 22.07.2014. 10:10h

Trudna tinejdžerka iz Mičigena je zadavljena, a njen momak obezglavljen nakon navodnog susreta sa strancem koji su dogovorili preko online servisa Craigslist.

18-godišnja Bruk Slokum je nakon višednevne potrage pronađena zadavljena prošle sedmice u prtljažniku navodnog ubice. Bila je u osmom mjesecu trudnoće, a napadač je prije smrti držao zarobljenu.

Tijelo njenog obezglavljenog momka, 25-godišnjeg Čarsla Openera, pronađeno je u lokalnom parku dan ranije. Policija još traga za njegovom glavom kako bi ustanovili tačan uzrok smrti.

Policija je pregledom žrtvinih mailova saznala da je tinejdžerka nedavno stupila u kontakt s osumnjičenim 31-godišnjakom, Bredijem Ostikom, i to putem online servisa Craigslist. Sa njim je dogovorila seksualni susret gdje je trebalo da bude prisutan i njen momak. Nakon toga ubica je za seksualni čin trebalo da im plati određenu sumu novca.

Ostik je već bio pobjegao kada je policija stigla u njegov dom, pa su krenuli u potjeru za njim. U tjeranju sa po licijom, Ostik je slupao svoj automobil nakon čega se upucao i preminuo.

Policija je u njegovom domu pronašla 400 sumnjivih predmeta poput vatrenog oružja, noževa...

Pronađeno je i nekoliko elektronskih uređaja i predmeta u vlasništvu njegovih žrtava.

Istraga je nastavljena kako bi se ustanovilo da li je bilo dodatnih osoba uključenih u ova ubistva.

Bonus video: