SAD: Četiri osobe ubijene u pucnjavi

Još četiri osobe su ranjene u pucnjavi i prebačene u obližnje bolnice
1 komentar(a)
Arkanzas pucnjava, Foto: Beta/AP
Arkanzas pucnjava, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.05.2014. 08:44h

U pucnjavi u Džonzborou, u američkoj državi Arkanzas, nepoznati napadač ubio je tri osobe, a dvije je ranio, da bi potom, kako se sumnja, i sebi oduzeo život.

Napadač je u jednoj kući ubio odraslog muškarca i djevojčicu i teško ranio dva dječaka, a zatim je ubio i jednog radnika u obližnjoj firmi, saopštila je policija.

"Osumnjičeni je kasnije pronađen mrtav sa prostrijelnom ranom na mjestu vozača u automobilu ostavljenom na sredini autoputa, izjavio je na konferenciji iza novinare poručnik Dag Formon iz policije Džonzboroa.

Još nije utvrđeno da li je on ubijen ili je izvršio samoubistvo. Formon je rekao da su odrasli muškarac i 13-godišnja devojčica ubijeni u subotu poslije podne, u kući u kojoj je jedna porodica imala porodično okupljanje, prenosi radio Slobodna Evropa.

Još četiri osobe su ranjene i prebačene u obližnje bolnice. Formon je kazao da su dva djeteta, od osam i 10 godina, prevezena u bolnicu u kritičnom stanju, navodi AP.

Policija je obaviještena o pucnjavi u kući, a zatim i o pucnjavi u jednoj firmi gdje je, prema Formanovim riječima, jedan radnik pronađen mrtav.

Poslije toga je jedan farmer ili vozač u prolazu pozvao policiju zbog autmobila parkiranog na sredini autoputa. U njemu je pronađeno tijelo osumnjičenog. Forman je kazao da policija ne zna šta je bio motiv ovog zločina, a istraga je u toku.

Bonus video: