Merilend: Majka ubila dvoje djece prilikom pokušaja egzorcizma

Norel Haris (1) i njegova sestra Zajna (2) preminuli su od zadobijenih uboda, dok su njihovi rođaci od 5 i 8 godina hospitalizovani
4 komentar(a)
Ažurirano: 20.01.2014. 12:37h

28-godišnja Zakija L. Ejveri iz Merilenda izbola je na smrt svoje djece, a ranila dvoje drugih prilikom pokušaja egzorcima, saopštile su vlasti.

Kako je rečeno iz policije, ona se tereti za ubistvo prvog stepena i pokušaj ubistva po dvije tačke.

Druga žena, koja je hospitalizovana nakon incidenta, takođe je optužena za dvije smrti. Policija vjeruje da ona nije u srodstvu sa porodicom, već da su samo živjeli u istoj kući u Germantaunu.

Norel Haris (1) i njegova sestra Zajna (2) preminuli su od zadobijenih uboda, dok su njihovi rođaci od 5 i 8 godina hospitalizovani zbog teških povreda, prenosi CNN.

"Ovakvi slučajevi nam slamaju srce", kazao je načelnik u policiji Tom Mendžer i dodao: "Saosjećamo se sa porodicom i prijateljima žrtava."

Policiji je u prijavi rečeno da se nezbrinuto dijete nalazi u automobilu. Kada su došli do kuće, dijete nije bilo u vozilu.

"Prije nego što je policija došla, dvije žene su uzele dijete i uvele ga u kuću. Policajci su pokušali da razgovaraju sa njima, ali odgovora nije bilo", rečeno je iz policije.

Četvoro djece pronađeno u petak ujutro, nakon što je komšinica prijavila sumnjiva dešavanja u kući. Komšinica je kazala da je vidjela automobil sa otvorenim vratima, i nožem u blizini.

Egzorcizam je postupak istjerivanja demona ili drugih zlih duhova za koja se pretpostavlja da su opsjednula neku osobu.

Inače, nadležni nijesu saopštili zbog čega je ovaj slučaj povezan sa egzorcizom.

Galerija

Bonus video: