Djeca ili svjetski lideri: Nedolično ponašanje na komemoraciji

"To su svjetski lideri, a ne gomila tinejdžera koji se kikoću. Zar nisu mogli da sačekaju prije nego što počnu da se glupiraju naokolo"
23 komentar(a)
Ažurirano: 11.12.2013. 08:42h

Na Tviteru se pojavilo više fotografija na kojoj je Obama nasmijan i veseo dok se na komemoraciji slika i razgovara sa premijerkom Danske, dok pored sjedi njegova supruga Mišel koja, kako ocjenjuju mediji, očigledno, po izrazu lica, ne odobrava takvo ponašanje.

"To su svjetski lideri, a ne gomila tinejdžera koji se kikoću. Zar nisu mogli da sačekaju prije nego što počnu da se glupiraju naokolo", pita britanski Indipendent.

Sličan stav iznose i mnogi na Tviteru, od toga da Mendelin posljednji ispraćaj svakako nije mjesto za slikanje "selfija", do ocjene da slijedi "sapunska opera kod kuće" zbog Obaminog slikanja sa plavokosom premijerkom Danske.

List Njujork Dejli Njuz navodi da se na slikama očigledno vidi da Mišel Obama ne odobrava takvo ponašanje svog supruga tokom komemorativnog ispraćaja velikog borca za prava crnaca u Africi, i ocjenjuje da se samo ona ponašala "svečano", kako dolikuje tom trenutku.

Gardijan piše da "ma koliko oni bili poznati", nisu uspjeli da odole da naprave "selfi" fotografiju na komemoraciji.

Fotografiju je prvo na svom Tviter profilu objavio Njujork Post, ali nije poznato ko je "uhvatio" predjsednika Amerike kako slika "selfi".

Galerija

Bonus video: