Ubio suprugu i na internetu objavio sliku leša

Derekova poruka i uznemirujuća fotografija mlade žene pokrivene krvlju stajali su pet sati na Fejsbuku pre nego što su ih administratori skinuli
105 pregleda 2 komentar(a)
pištolj, Foto: Shutterstock.com
pištolj, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 09.08.2013. 13:48h

Derek Medina (31) iz Majamija, ubio je svoju suprugu Dženifer jer ga je, kako je obrazložio, tukla i maltretirala, a zatim je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografiju njenog leša.

"Ići ću u zatvor ili ću dobiti smrtnu kaznu zato što sam ubio svoju ženu, volim vas sve”, napisao je Medina.

U nastavku poruke je napisao: “Žena me šikanira i ja to više neću da trpim. Nadam se da me razumijete”.

Derekova poruka i uznemirujuća fotografija mlade žene pokrivene krvlju stajali su pet sati na Fejsbuku pre nego što su ih administratori skinuli.

U kući je u vrijeme kada se desilo ubistvo najvjerovatnije bila i Derekova desetogodišnja ćerka iz prethodne veze, koja je ostala nepovrijeđena.

Njegov otac Derek stariji rekao je da mu je sin došao oko 11 sati prije podne i rekao da je ubio svoju ženu. Rekao mu je da su se posvađali, da je Dženifer krenula nožem na njega, a onda je on uzeo pištolj i ispalio metak u nju.

On objašnjava da je njihova veza bila veoma burna i da su se razveli poslije tri godine braka, ali da su se prošle godine ponovo vjenčali.

Dženifer je bila aktivna na Fejsbuku 15 sati prije nego što će se slika njenog mrtvog tjiela pojaviti na stranici njenog muža. Tada je on promijenio njenu sliku na profilu stavivši fotografiju na kojoj se njih dvoje ljube.

Derek Medina je na svojoj stranici imao okačene i naslovne stranice elektronskih knjiga “za samopomoć” koje je pisao, čiji su naslovi bili u stilu “Kako sam nečiji život i brak”, ili “Zašto živimo život pun laži”.

U predgovoru jednoj knjizi, Medina kaže da je u stanju da otjera duhove i da je jednom prilikom spasio život svojoj ženi kada je napao duh dok su bili u Njujorku. Na drugim mjestima govori o svojim susretima sa vanzemaljcima i žali zašto čovjek ne napravi vremeplov koji će mu biti potreban “za evakuaciju”.

Bonus video: