Vjenčali se ranije kako bi i njihov umirući sin bio tu

Ubrzo nakon Loganovog prvog rođendana, ustanovljeno je da ima akutnu leukemiju i rijetku Fankonijevu anemiju koja može dovesti do oboljenja od raka
11 komentar(a)
Ažurirano: 04.08.2013. 18:29h

Kristin Svidorski i Šon Stivenson vjenčali su se godinu dana ranije nego što su planirali kako bi njihov umirući dvogodišnji sin, koji boluje od raka, mogao biti prisutan, piše Daily Mail.

Index. hr prenosi da su se oni trebalo vjenčati u julu naredne godine, ali maleni Logan, nažalost, ima još samo dvije sedmice života. Zbog toga su njegovi roditelji odlučili da se sada vjenčaju a maleni Logan je bio kum.

Tokom 12-minutnog obreda u porodičnom dvorištu u Picburgu, dvogodišnjaka je držala njegova baka, a zatim su ga roditelji, očima punih suza od sreće i tuge, primili u svoje naručje.

Mada je rođen mjesec dana prije vremena i slabo jeo, Logan je prvih godinu dana uglavnom bio normalna beba. Nekoliko mjeseci nakon prvog rođendana mu je, međutim, dijagnostifikovana mijeloidna leukemija, bolest koja se rijetko javlja kod mlađih od 45 godina. Prošao je hemoterapiju i transplantaciju koštane srži, i tokom devet mjeseci mu je bilo relativno dobro.

Nakon toga mu se, međutim, pojavio veliki tumor na lijevom bubregu, koji je morao da bude uklonjen zajedno sa njim, mada je preostali, desni bubreg nedovoljno razvijen. Roditelji i dalje nijesu gubili nadu, ali dječaku je, tokom obilaska Dizni parka, ponovo pozlilo.

Ljekari su prošlog mjeseca na drugom Loganovom bubregu pronašli tumor, nakon čega je porodici saopštena tužna vijest. "Užasno je teško jer je Logan tako drago dijete... Kada plačem on mi briše suze", rekla je njegova majka Kristin.

Ostalo im malo zajedničkih trenutaka (Foto: Today.com)

Jedino što neutješni Šon i Kristin mogu da urade jeste da preostale Loganove dane provedu u toplini porodičnog doma.

"Sahraniti svog sina biće mi najteža stvar na svijetu. Znaš da će se dogoditi, a ne možeš ništa učiniti", rekao je bespomoćni otac.

Galerija

Bonus video: