Kina: Majka bacila bebu kroz prozor

Na snimku sigurnosnih kamera, koji je emitovala lokalna televizijska stanica, vidi se kako torba sa bebom pada na kolovoz, nakon čega jedan automobil prelazi preko nje
1 komentar(a)
beba, Foto: Shutterstock
beba, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 11.07.2013. 15:26h

Osamnaestogodišnja majka bacila je svoju bebu kroz prozor zgrade, nakon čega je djevojčicu na kolovozu pregazio automobil, prenijeli su kineski mediji.

Na snimku sigurnosnih kamera, koji je emitovala lokalna televizijska stanica, vidi se kako torba sa bebom pada na kolovoz, nakon čega jedan automobil prelazi preko nje.

Zločin se dogodio u gradu Harbinu u provinciji Hejlongđang na sjeveroistoku Kine, navodi AFP.

Majka, za koju se kaže da je frizerka po imenu Žang - porodila se u utorak u kupatilu stana na drugom spratu koji dijeli sa desetak ljudi, prenio je provincijski zvanični list "Šenguo".

Ona se danas popela stepenicama do prozora između drugog i trećeg sprata zgrade i bacila svoju ćerku.

Nije poznato da li je beba nastradala kada je pala na zemlju ili od udara automobila, ali zna se da nije pokazivala znake života kada je radnik obezbjeđenja primjetio krvavu torbu na ulici i pozvao policiju.

Žangova je osumnjičena za ubistvo s umišljajem i prebačena je u bolnicu, gde joj je, kako navodi list "Šenguo", majka vidno potresena rekla: "Kako si mogla da uradiš to? To je ubistvo!"

Bonus video: