Izraelske žene vojnici pozirale u donjem vešu

Na jednoj slici se vidi kako skidaju uniforme da pokažu donji veš. Na drugoj pet djevojaka pozira u sobama u barakama samo sa šljemovima na glavi i malo borbene opreme
350 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 04.06.2013. 10:08h

Četiri žene vojnika u Izraelu kažnjene su nakon što su na "Fejsbuku" objavile fotografije u donjem vešu i ratnoj opremi, objavila je juče izraelska vojska.

Fotografije su objavljene na izraelskom informativnom portalu “Walla“.

Na jednoj slici se vidi kako skidaju uniforme da pokažu donji veš. Na drugoj pet djevojaka pozira u sobama u barakama samo sa šljemovima na glavi i malo borbene opreme.

Ovaj incident je najnovija epizoda u nizu onih u koje su umešani izraelski vojnici na društvenim mrežama i zbog kojih su kažnjeni. Izraelski novinski vebsajt Walla objavio je da su kažnjene devojke novi regruti u bazi na jugu Izraela.

Jedna od spornih fotografija (FOTO: vnnforum.com )

Izraelska vojska je saopštila da to ponašanje nije primereno za izraelske vojnike i da su komandni oficiri kaznili vojnike onako kako su smatrali da je odgovarajuće, dodaje se u saopštenju.

Vojska je uvjerila da je nakon ovog incidenta pokrenula niz edukativnih predavanja u toku kojih će vojnici naučiti kako treba da se ponašaju.

Devojke sa slika su kažnjene, ali nije precizirano kako.

Galerija

Bonus video: