Sahranjen Tamerlan Carnajev, nije poznato gdje

Mjesto na kome je sahranjen jedan od dvojice braće Carnajev odobrio je njegov ujak Ruslan Carni
0 komentar(a)
Tamerlan Carnajev, Foto: Beta/AP
Tamerlan Carnajev, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.05.2013. 16:08h

Tamerlan Carnajev, osumnjičen za teroristički napad u Bostonu, sahranjen je van države Masačusets, prenose američki mediji ne navodeći tačno gdje se to dogodilo.

Jedan neimenovani zvaničnik je rekao da je njegovo tijelo sinoć prije ponoći prebačeno iz jedne lokalne mrtvačnice i sahranjeno van teritorije Masačusetsa, pošto je nekoliko groblja u ovoj državi odbilo da ga sahrani.

Mjesto na kome je sahranjen jedan od dvojice braće Carnajev odobrio je njegov ujak Ruslan Carni, koji predstavlja porodicu, pošto su se roditelji prije nekoliko godina vratili u Rusiju.

Policija u gradiću Vorčester, gdje je do sada bilo teijlo, kratko je saopštila da je Carnajev sahranjen izvan tog mjesta.

Braća Tamerlan i Džohar Carnajev terete se da su organizovali bombaški napad tokom održavanja bostonskog maratona u kome su tri osobe poginule, a više od 260 povrijeđeno.

Tamerlan je par dana nakon napada poginuo u policijskoj potjeri, dok je mlađi brat Džohar uhapšen sljedećeg dana i sada se oporavlja u bolnici, nakon čega će biti prebačen u pritvor.

Bonus video: