ILINOIS

Petostruko ubistvo u SAD

Petoro mrtvih, među kojima je i dvoje djece, nađeno u mjestu Mančesteru u američkoj državi Ilinois.
51 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 24.04.2013. 20:07h

U malom američkom mjestu Mančester u američkoj državi Ilinois pronađeno je petoro mrtvih ljudi u kući. Nakon krtake potjere, policija je u razmjeni vatre ubila osumnjičenog.

Među žrtvama, pronađena je živa jedna šestogodišnja djevojčica kojoj je pružena pomoć u lokalnoj bolnici, rekao je novinarima potpukovnik Tod Kilbi.

Policija nije potvrdila izvještaje da su sve žrtve ubijene iz vatrenog oružja, prenio je AFP.

"Nemamo razlog da vjerujemo da postoji bilo kakva opasnost po javnost", rekao je Kirbi i dodao da policija sada istražuje motive ovg višestrukog ubistva.

Tijela žrtava otkrivena su u pola pet jutros. Svjedoci su vidjeli bijeli automobil kako se udaljio velikom brzinom, a policija mu je ušla u trag oko sedam ujutro.

"Razmijenjena je vatra a policija je privela osumnjičenog kod kojeg je nađeno više komada oružja. Osumnjičeni je prevezen u bolnicu gdje je proglašen mrtvim", rekao je Kirbi.

Ubijeni članovi porodice su, kao što su ih identifikovali rođaci - Džoan Sinkler (65), njena unuka Britani Luark (22), njen prijatelj Roj Ralston, Nolan Ralston (5) i Bredli Ralston (1), javio je list "Čikago tribjun".

Napadača su identifikovale komšije i rođaci kao Rikija Smita (43) koji se borio za starateljstvo nad djetetom sa Sinklerovom kćerkom, piše list.

Galerija

Preporučujemo za Vas