Fejvor Hamilton - danju atletičarka, noću prostitutka

„Za svoje odluke preuzimam punu odgovornost. Ja nisam žrtva, znala sam šta radim“, napisala je na Tviteru
10 komentar(a)
Fejvor Hamilton, Foto: Perthnow.com.au
Fejvor Hamilton, Foto: Perthnow.com.au
Ažurirano: 22.12.2012. 20:07h

Bivša članica olimpijskog tima Sjedinjenih Država i jedna od najboljih američkih atletičarki 1990-ih, Suzi Fejvor Hamilton, radila je posljednju godinu kao poslovna pratnja kako bi se izborila sa depresijom, navodi se u izvinjenju ove srednjeprugašice.

Fejvor Hamilton je priznala da je vodila „dvostruki život“ nakon što je jedan onlajn tabloid, „Smoking gan“, objavio priču u četvrtak, uključujući detalje da je dobijala i do 600 dolara na sat dok je radila kao poslovna pratnja u Las Vegasu.

Trostruka olimpijka i višestruka američka šampionka iz Stivens Pointa, u Visokonsinu, rekla je da je postala prostitutka jer joj je to bio način da se izbori sa problemima u braku i životu, prenio je Rojters.

„Shvatam da sam donijela krajnje iracionalne odluke i za njih preuzimam punu odgovornost“, napisala je na Tviteru. „Ja nisam žrtva, znala sam šta radim“.

Koristeći pseudonim „Keli Landi“, ova 44-godišnja atraktivna, lijepo građena plavuša putovala je u gradove kao što su Čikago, Los Anđeles i Hjuston sa svojim pratiocima, objavio je „Smoking gan“.

„Koliko god ludo zvučalo, nikada nisam mislila da ću biti otkrivena i da stoga neću nikoga povrijediti“

„Koliko god ludo zvučalo, nikada nisam mislila da ću biti otkrivena i da stoga neću nikoga povrijediti“, napisala je.

Ona živi u Medisonu, u Viskonsinu, gdje sa svojim suprugom vodi agenciju za nekretnine i drži motivacione govore i promocije za Udruženje uzgajivača krompira i povrća. Ovo Udruženje je u petak saopštilo da je okončalo saradnju sa Fejvor Hamilton.

„Nismo ovo očekivali“, rekao je Dvejn Mac, izvršni direktor Udruženja.

Fejvor Hamilton je navela depresiju kao jedan od uzroka svojih odluka i rekla da je nedavno zatražila pomoć psihologa.

Za „Smoking gan“ je ispričala da je njen suprug, advokat i ljubav sa fakulteta, znao da radi kao prostitutka i da je pokušao da je spriječi.

„Uopšte me nije podržavao u ovome“, rekla je.

Fejvor Hamilton je učestvovala na Olimpijskim igrama 1992, 1996. i 2000.

Gledaoci se sjećaju Fejvor Hamilton sa Olimpijade u Sidneju 2000, kada je pala tokom finalne trke na 1.500 metara. U julu je za list „Milvoki džurnal sentinel“ otkrila da je pala namjerno pošto je shvatila da neće pobijediti.

Bonus video: