Tramp nezadovoljan rezultatima izbora: Moramo krenuti na Vašington

"Naša nacija je potpuno podijeljena. Borimo se i zaustavimo ovu odvratnu nepravdu! Čitav svijet nam se smije"
6 komentar(a)
Donald Tramp, Foto: Csmonitor.com
Donald Tramp, Foto: Csmonitor.com
Ažurirano: 07.11.2012. 10:37h

"Ne možemo to dozvoliti, moramo krenuti na Vašington i zaustaviti tu lakrdiju!", poručio je milioner Donald Tramp preko Twittera kad je bilo jasno da aktuelni predsjednik SAD Barak Obama osvaja još jedn mandat.

"Naša nacija je potpuno podijeljena. Borimo se i zaustavimo ovu odvratnu nepravdu! Čitav svijet nam se smije. Ovi izbori su totalna sramota i lakrdija. Ovo nema veze sa demokratijom!", napisao je razočarani Donald Tramp.

Amerika je sada u ozbiljnim problemima, kao nikad prije, dodao je on.

Sistem elektorskog glasanja je katastrofa za demokratiju, zemlja je potpuno podijeljena, nadam se da će je Zastupnički dom (u kome su republikanci zadržali većinu) uspjeti da zadrži na okupu u naredne četiri godine, naveo je milioner.

Na kraju je pozvao Zastupnički dom da ne napravi nijedan ustupak Obami i njegovoj administraciji ukoliko predsjednik ne odustane od svog zakona o zdravstvenoj zaštiti za sve.

Tramp se i ranije u kampanji suprotstavljao predsjedniku Obami, prijeteći da će objaviti prava dokumenta o njegovom rođenju i druge koji bi navodno mogli da ga kompromituju.

Pet miliona dolara ako Obama priloži dokumenta >>>

Tramp želi da vidi Obamina dokumenta, ali svoja ne pokazuje >>>

Bonus video: