Samit sa Sjevernom Korejom: Melanija Tramp ne putuje u SIngapur

Prva dama SAD-a nije viđena u javnosti od 10. maja, kada su ona i predsjednik SAD, Donald Tramp u vojnoj bazi dočekali tri Amerikanca koji su pušteni iz zatvora u Sjevernoj Koreji
211 pregleda 1 komentar(a)
Melanija Tramp, Foto: Reuters
Melanija Tramp, Foto: Reuters
Ažurirano: 04.06.2018. 06:08h

Supruga američkog predsjednika Melanija Tramp preskočiće ovonedjeljni G7 u Kvebeku, a ne planira da prisustvuje ni samitu najavljenom 12. juna u Singapuru sa Sjevernom Korejom, saopštila je juče Bijela kuća.

"Ona neće prisustvovati sastanku G7 i ne planira putovati u Singapur u ovom trenutku", rekla je njena portparolka Stefani Grišam.

Prva dama SAD-a nije viđena u javnosti od 10. maja, kada su ona i predsjednik SAD, Donald Tramp u vojnoj bazi dočekali tri Amerikanca koji su pušteni iz zatvora u Sjevernoj Koreji.

Melanija Tramp je 14. maja podvrgnuta hirurškom zahvatu zbog dobroćudnog tumora, pa je puštena iz bolnice 19. maja.

Bijela kuća objavila je u nedjelju da će predsjednik i prva dama u ponedjeljak na prijemu koji nije otvoren za novinare ugostiti porodice članova državnih službi koji su ubijeni na dužnosti.

Prošle srijede Melanija Tramp je preko Twittera odgovorila na spekulacije o njenom nepojavljivanju u javnosti.

"Vidim da mediji rade prekovremeno spekulišući o tome gdje sam i šta radim. Budite mirni, ovdje sam u Bijeloj Kući sa svojom porodicom, osjećam se sjajno i naporno radim za dobrobit djece i američkog naroda", napisala je Melanija Tramp.

Bonus video: