Beba u avionskom prtljagu - dva pokušaja jednog bizarnog krijumčarenja

Osoblje aerodroma Sarđa (UAE) je ostalo zatečeno kad su kroz rentgen za provjeru prtljaga primijećeni obrisi žive bebe
64 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.07.2012. 17:06h

Roditelji Egipćani pokušali su da prokrijumčare svoju petomjesečnu bebu u Ujedinjene Arapske Emirate tako što su je u avion unijeli u ručnom prtljagu.

Službenici obezbjeđenja aerodroma Sarđa u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ostali su šokirani kad su kroz rentgen, kroz koji je prošao prtljag, ugledali obrise žive bebe, prenosi zagrebački "Jutarnji list".

Kako piše portal "Jutarnjeg", beba nije imala pasoš, a ni ostalu potrebnu dokumentaciju za putovanje u Ujedinjene Arapske Emirate, dok njeni roditelji jesu.

Paru, koji je stigao u petak naveče na aerodrom Sarđa dozvoljeno je da na aerodromu ostane do nedjelje, do kad je trebalo da sačekaju početak

Roditelji su još jednom odlučili da rizikuju, pa su pokušali da pobjegnu, i to nakon smjene aerodromskog osoblja. Bebu su ponovo stavili u ručni prtljag

Međutim, roditelji su još jednom odlučili da rizikuju, pa su pokušali da pobjegnu, i to nakon smjene aerodromskog osoblja.

Bebu su ponovo stavili u ručni prtljag jer su morali proći rentgen na carini, ali je i osoblje iz druge smjene primijetilo bebu u koferu.

Policija je najavila da će protiv roditelja biti podignuta otužnica jer su doveli u opasnost djetetov život.

Kad su ih ispitali, roditelji su objasnili da su se na taj čin odlučili jer su željeli da povedu sina sa sobom u UAE.

Oboje su prethodno ilegalno boravili u Emiratima, a vratili su se u Egipat kad je supruga ostala trudna, s obzirom na to da su željeli da se dijete rodi u Egiptu.

Galerija

Bonus video: