SAD: Nevjesta izbodena u kadi

Porodica ubijene Estrele Karere tvrdi da je njeno vjenčanje za njih bilo neočekivano i da ih je ona o tome obavijestila tek u petak
60 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.05.2012. 18:48h

Američka policija pronašla je 26-godišnju Estrelu Kareru mrtvu u kupatilu njenog stana u Burbenku svega dva dana nakon njezina vjenčanja, javlja "Chicago Tribune", a prenosi hrvatski portal "Index".

Kako je saopštila policija, nesrećna žena je pronađena u kadi, odjevena u vjenčanicu, sa višestrukim ubodnim ranama.

Nakon obdukcije je potvrđena pretpostavka da je Karera umrla nasilnom smrću, a policija sumnja kako je ubistvu prethodila porodična svađa.

Estrela Karera se u petak udala za čovjeka koji je otac njene najmlađe ćerke i sa kojim je tri godine bila u vezi.

Njena porodica tvrdi da je vjenčanje bilo neočekivano i da ih je ona o tome obavijestila tek u petak. Povrh toga, porodica je saopštila kako niko nije očekivao vjenčanje, budući da je Karerina veza nerijetko uključivala svađe, pa čak i fizičko nasilje.

Njena porodica zabrinula se nakon što se nije vratila po djecu, te su se uputili u njen stan i pozvali policiju, koja je, u međuvremenu, pronašla njeno mrtvo tijelo

Nakon vjenčanja Karera je svoje dvije ćerke, starosti od 2 i 9 godina, ostavila kod svog oca da ih pričuva.

Posljednji put je viđena u subotu oko 2 sata izjutra, piše "Chicago Tribune". Njena porodica zabrinula se nakon što se nije vratila po djecu, te su se uputili u njen stan i pozvali policiju, koja je, u međuvremenu, pronašla njeno mrtvo tijelo.

Porodica tvrdi da je Karera bila divna osoba, brižna majka i vrlo snažna žena, koja bi učinila sve za svoju djecu.

Za njenog supruga, međutim, tvrde sasvim suprotno: da je bio krajnje problematičan čovjek. Policija i dalje istražuje okolnosti njene smrti.

Galerija

Bonus video: